Liga 1

FCSB. Întrebat despre o ofertă de la Rădoi și Olăroiu, Gigi Becali a anunțat la cine va ajunge clubul: „Sub 150 de milioane oricum nu discut”

+13 Foto
Gigi Becali și Mirel Rădoi

Articol de GSP.RO  —  marţi, 14 iulie 2020

Gigi Becali (61 de ani) e patron la FCSB de peste 17 ani și nu se gândește să renunțe prea curând la clubul roș-albastru. Azi, în cadrul unei conferințe de presă, finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit despre posibilii săi înlocuitori. 

În urmă cu 24 de ore, Mirel Rădoi vorbea despre posibilitatea de a ajunge la un moment dat să conducă FCSB în tandem cu Cosmin Olăroiu. Becali a respins amuzat această variantă: 

„Olăroiu trebuie să mai lucreze vreo 20 de ani prin China, iar Mirel să mai lucreze și el prin Emirate vreo 20 de ani ca să poată să o cumpere ei de la mine. Dar Mirel nu poate, că dacă mai dă 12 milioane pe mașini și încă 7 pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii. Ăla, Olăroiu, strânge banii. Să scădem banii pe ceasuri.

La ora asta, nu poate nimeni din România să cumpere FCSB. Ca să cumperi FCSB, pe mine m-ai «îndoi» la 150-200 de milioane de euro. Poate aș vinde așa, deși nu cred, că nu vrea familia”, a spus latifundiarul. 

Gigi Becali lasă FCSB ginerilor

FCSB ar putea ajunge pe mâna unuia dintre ginerii lui Gigi Becali, după ce acesta va decide să se retragă. Mihai Mincu, soțul Teodorei Becali, a fost deja surprins alături de Gigi la meciurile roș-albaștrilor. 

 „I-am zis ginerelui să mai vină cu mine la meciuri. Dar nu vrea fata. A zis «Tata să conducă Steaua până la 90 de ani!». Nu vrea, o să conduc tot eu. Ce să fac? Cui o dai? O să am trei gineri și trebuie să văd care e mai capabil. Nu care e mai capabil, ci care are inimă! 

Inimă de iubire, de dragoste... Degeaba ești capabil dacă nu ai iubire. Îi dau maximum celui care are iubire. Ginerele de acum are dragoste. Dar nu mai vorbesc de familie, că se supără fetele”.

VIDEO. Gigi Becali: "MM trebuie să caute greci, sârbi, ruși, ciprioți, bulgari... Ăștia-mi plac mie. Ha, ha, ha, mă ia discriminarea!"

FOTO. Imagini spectaculoase de la conferința lui Gigi Becali

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.