Liga 1

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB pentru sezonul viitor: „O să mă ocup personal, trebuie să luăm titlul” » Măsura pe care vrea s-o pună în practică

+13 Foto
Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Articol de GSP.RO  —  marţi, 14 iulie 2020

FCSB intră într-o nouă eră din sezonul viitor. E anunțul făcut astăzi de Gigi Becali , patronul roș-albaștrilor afirmând că va implementa o schimbare importantă în cadrul echipei care n-a mai câștigat un titlu din 2015. 

La 61 de ani, Gigi Becali s-a hotărât să preia rolul de psiholog la FCSB. Latifundiarul a anunțat că, începând cu următoarea stagiune, va purta discuții individuale cu jucătorii înaintea fiecărui meci. 

Gigi Becali: „O să mă ocup personal”

„Va fi altceva, o să mă ocup personal. Nu mai voiam, dar trebuie să mă ocup personal. Ce înseamnă personal? O să vorbesc cu jucătorii înainte de fiecare meci, pentru că nu se mai permite vreun eșec la anul! Trebuie să luăm campionatul sezonul viitor! 

Echipa e acum puțin debusolată, dar noi jucăm fotbal. Mie îmi place cum jucăm, dar luăm goluri mult prea ușor pentru că n-avem fundași centrali, n-avem echipa bună. Totuși, echipa aceasta, cu Olaru, cu Nedelcu, cu Oaidă, cu Moruțan, cu Buș... va fi altceva!”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor, în cadrul conferinței de azi de la palat.

VIDEO. Gigi Becali: "I-am dat mesaj lui Ilie Dumitrescu și i-am zis «Ai fost fotbalist, dar habar nu ai ce e fotbalul»"

FOTO. Imagini spectaculoase de la conferința lui Gigi Becali

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.