Liga 1

CS Universitatea Craiova, replică dură pentru Dan Petrescu: „Devine ridicol. Toți ceilalți sunt proști?”

+34 Foto
Dan Petrescu, în Astra - CFR 2-2

Articol de GSP.RO  —  Tuesday, 14 July 2020

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele lui CS U Craiova, i-a oferit o replică dură lui Dan Petrescu, 52 de ani, antrenorul lui CFR Cluj.

La scurt timp după ce Dan Petrescu a izbucnit la adresa arbitrajelor din campionat, acuzând penalty-urile primite de Craiova în derby-ul cu FCSB (scor 2-1), a venit replica din tabăra oltenilor.

Sorin Cârțu, președintele liderului din Liga 1, spune că „Bursucul” se îndreaptă către „o zonă a ridicolului”.

Sorin Cârțu: „Dan Petrescu se descalifică prin ce face!”

„Parcă se descalifică prin ce face! Dan Petrescu e un antrenor de mare valoare, dar ce face acum îl duce într-o zonă a ridicolului! Ar fi bine să vorbească de echipa lui, să explice de ce nu mai are CFR reușite, că nu e din cauză că e ajutată Craiova. 

Ce vrea? Să ia numai el campionatul? Toți ceilalți sunt proști, ceilalți antrenori muncesc degeaba? Că de ce nu e VAR, e antrenor bun, dar trebuie să ne conducă el? Să facă toată lumea ce vrea el? Dacă are stresul cu patronul lui, trebuie să verse asupra noastră? Lasă-ne pe noi în pace, că noi te-am lăsat pe tine!”, a declarat acesta, potrivit digisport.ro.

Tu vrei să fie și destinul la comanda ta? Poate așa e scris acuma, să mai câștigăm și noi. Totul e împotriva lui, parcă toată lumea trăiește numai cu ideea asta de a-i face rău lui Dan Petrescu - Sorin Cârțu, președinte Craiova

CFR Cluj este ultima echipă din Liga 1 care ar trebui să se plângă de arbitraje. În ultimii ani a fost avantajată. Nu țin minte vreun scandal recent de arbitraj contra CFR-ului. Dan Petrescu a sărit calul - Vivi Răchită, la PRO X

Dan Petrescu: „Toate se întâmplă împotriva noastră”

Cu doar câteva minute înaintea meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, câștigat de „feroviari” cu 2-0, Petrescu a acuzat cele două penalty-uri primite de CS Universitatea Craiova în derby-ul cu FCSB, câștigat de olteni cu 2-1.

„Toate deciziile au fost împotriva lui CFR Cluj și pro alte echipe! Mai spun o dată ce am spus la conferința de presă, introducerea VAR-ului în play-off ar fi fost un lucru extraordinar. Toate se întâmplă împotriva noastră, dar alte echipe primesc două penalty-uri pe meci și asta ne dezavantajează”, a spus „Bursucul”, la Look Sport. 

GALERIE FOTO. Imagini tari din remiza Astra - CFR Cluj, scor 2-2

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.