Liga 1

DINAMO. Cristi Pulhac nu înțelege demersul „câinilor”: „Purceaua e moartă în coteț, iar ei vorbesc despre asta”

Dinamo vrea calificarea în finala Cupei la Comisii

Articol de GSP.RO  —  Wednesday, 15 July 2020

Cristi Pulhac (35 de ani) a fost invitat la GSP Live. Fostul fundaș al lui Dinamo nu e de acord cu inițiativa „câinilor” de a cere victoria la „masa verde” în turul semifinalei Cupei României cu FCSB. 

Dinamo a pierdut ambele manșe din semifinalele Cupei României, 0-3 și 0-1, dar încearcă să obțină calificarea în finală la comisii. Pulhac consideră că alta ar trebui să fie prioritatea formației din „Ștefan cel Mare”. 

Pulhac: „Dinamo să se axeze pe campionat!”

„După ce că purceaua e moartă în coteț, toată lumea mai vorbește și de asta. Regulamentele în România au fost tot timpul făcute ca să te eschivezi cumva. Tot timpul vor exista discuții din cauza asta. Părerea mea e că Dinamo ar trebui să se axeze pe campionat. Ei n-au echipă de Cupă, de cupele europene. N-au echipă de nimic! Nu poate să fie favorită cu nimeni. N-au lot să joace și în Cupă și în campionat. Ce vrem să câștigăm? Mi se pare absurd. Ne-au bătut și gata!”, a declarat Cristi Pulhac la GSP Live. 

Trebuie să axeze pe campionat, acolo e problema. Nu înțeleg chestia asta. Toată lumea vrea în prima ligă. Dinamo nu practică un joc care să îți dea speranțe. Nu poți spune că trec printr-o perioadă proastă. Nu poți să știi că se vor redresa
- Cristi Pulhac, fost fundaș la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.