Liga 1

FCSB. Gigi Becali, criză de râs când a văzut ce vor șefii lui Dinamo: „Doamne, iartă-i! Caută cerșeală. Îți dai seama ce tâmpenii?”

+13 Foto
Gigi Becali // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP.RO  —  Wednesday, 15 July 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost azi la baza roș-albaștrilor de la Berceni și a râs de Dinamo.

  • Context: Dinamo a depus memoriu la FRF pentru a câștiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc. Pe teren, roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 și 1-0.  O decizie s-ar putea da azi

Întrebat despre dorința lui Dinamo de a juca finala Cupei României în locul lui FCSB și de cere despăgubiri de milioane de euro, Gigi Becali a avut o criză de râs și i-a ironizat pe dinamoviști.

„Numai ei sunt în stare să facă așa ceva! Să meargă la TAS? Ei trebuie să demonstreze câștigul pe care l-a pierdut. Din sponsori și participare în preliminarii iei 2-300.000 de euro. Trebuie să intri în grupe. Ei ies din turul 3. Pe cine să bată? 

Becali râde de Dinamo // FOTO: Captură Pro X

Auzi, sunt atât de multe lucruri năstrușnice, încât te minunezi și râzi. Sunt oameni mari, nu copii, și fac lucruri năstrușnice. Îți dai seama ce tâmpenii? Îți dai seama ce oameni? Lasă că sunt lucruri năstrușnice, dar e cerșeală... Caută cerșeală! Caută noduri în papură! Doamne, iartă-i!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO. Gigi Becali impune dictatura la FCSB

FOTO. Imagini spectaculoase de la conferința lui Gigi Becali și prezentarea lui Buș

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.