Altele

GALERIE FOTO. Bernadette Szocs strânge mii de „inimioare” de pe rețelele de socializare: „Am avut şi talent” ;)

Articol de GSP.RO  —  Wednesday, 15 July 2020

Bernadette Szocs e cea mai frumoasă jucătoare din lotul României de tenis de masă, dar se descurcă și pe partea de modeling şi fotografie. Pozele ei strâng sute de like-uri pe reţelele de socializare

Pe lângă talentul incontestabil din sport, tânăra de 25 de ani s-a remarcat în ultimii ani și prin frumusețea ei, fiind considerată una dintre cele mai sexy jucătoare din circuit.

Bernadette e extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să posteze fotografii îndrăznețe din vacanțele exotice.

„Învață să vezi oamenii pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce vrei să fie!", a scris ea la una din ultimele sale postări de pe Instagram.

Cadoul din partea familiei pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa la juniori a fost o cățelușă care acum are 10 ani.

"De când eram mică mi-am dorit foarte mult un cățel. Părinții și fratele meu mi-au promis că dacă ies campioană europeană îmi vor cumpăra unul. A fost foarte greu, nu ne așteptam să câștig, deoarece înainte de Campionatul European am fost accidentată două luni", spune Bernadette, dublă campioană europeană.

"Am muncit mult pentru a ajunge la nivelul acesta. Am avut şi talent, care-i esenţial pentru a ajunge la un asemenea nivel. În fiecare zi stau cel puţin 6 ore în sala de antrenament, la care se adaugă o oră de pregătire fizică"
Bernadette Szocs

Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.