Cupa Romaniei

EXCLUSIV Verdict amânat în „cazul Andrei Vlad” » Când ar putea afla FCSB dacă joacă finala Cupei

FCSB a învins-o pe Dinamo în „Ștefan cel Mare”, scor 3-0, în turul semifinalei Cupei

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 15 iulie 2020

FCSB speră ca FRF să nu întoarcă rezultatul înregistrat pe teren în manșa tur a semifinalelor Cupei României și așteaptă verdictul final în acest caz. Acesta ar putea veni vineri.

  • Context: Dinamo a depus memoriu la FRF pentru a câștiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc. Pe teren, roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 și 1-0. 

FCSB aștepta astăzi verdictul FRF cu privire la situația din semifinalele Cupei, însă acesta nu a venit. O nouă ședință a fost fixată vineri, la ora 12:00.

Rivalii susțin că FCSB ar trebui să tremure pentru locul în finala Cupei, însă roș-albaștrii cred altceva. Echipa lui Becali a depus azi noi documente la dosar pentru a-și întări cauza și este încrezătoare cu privire la participarea în ultimul act al Cupei.

Cealaltă echipă calificată în finală, Sepsi, nu a fost chemată la întrunirea FRF de astăzi, din moment ce împotriva ei nu există o plângere. Poli Iași a considerat că o eventuală decizie împotriva FCSB ar duce de la sine la o decizie și împotriva covăsnenilor.

Match Preview CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei din Liga 1

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.