Handbal

Adriana Crăciun-Țăcălie, două teste COVID negative

Adriana Crăciun Țăcălie are în palmares Liga Campionilor, pe când evolua la Buducnost FOTO Dan Potor

Articol de Marian Ursescu  —  Thursday, 16 July 2020

Adriana Crăciun-Țăcălie, jucătoarea de la SCM Craiova, care fusese declarată pozitivă la coronavirus pe 6 iulie, a făcut două alte teste, care l-au infirmat pe primul.

Pe 6 iulie, interul stânga de la SCM Craiova, Adriana Crăciun-Țăcălie, a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 la un control efectuat de toată echipa olteană.

 Jucătoarea a intrat în izolare la domiciliu și, conform normelor în vigoare, a efectuat alte două teste. "Amândouă au ieșit negativ. Azi, Țăcă l-a făcut pe al doilea și rezultatul a fost unul negativ", a declarat antrenorul SCM Craiova, Bogdan Burcea. 

Echipa olteană a plecat joi în Grecia, la Kavala, pentru un cantonament de pregătire. Adriana nu a făcut însă deplasarea cu restul echipei. "Vineri se pune și ea la drum. Are confirmarea că e sănătoasă și ni se poate alătura în pregătire", a subliniat Burcea.

Matlașova nu are viză

O altă absență din lotul craiovean în cantonamentul din Grecia este cea a pivotului rus Ekaterina Matlașova, transferată în această vară de la Kuban Krasnodar. "Consulatul României este închis și jucătoarea nu a putut să-și pună viză de intrare în România. Sper ca problema să se rezolve în cel mai scurt timp și rusoaica să vină la echipă", a declarat Burcea. Craiova a făcut un obicei din cantonamentele în Grecia, în fiecare vară alegând să înceapă sezonul cu o pregătire fizică pe plajele Mării Egee.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.