Liga 1

Ioan Andone dă vina pe jucători pentru cazurile de coronavirus de la Dinamo: „Mai sunt 3 săptămâni, ce-ți trebuie ție baruri?!”

Ioan Andone dă vina pe jucători pentru cazurile de coronavirus de la Dinamo

Articol de GSP.RO  —  joi, 16 iulie 2020

Ioan Andone (60 de ani), președintele celor de la FC Voluntari, crede că Dinamo situația de la Dinamo este extrem de dificilă după apariția celor 6 cazuri de coronavirus din lot. 

„Mai sunt 3 săptămâni din campionat, ce-ți trebuie ție baruri, mall-uri?! Salarii vor, dar nu sunt profesioniști! Responsabilitatea e la jucători, e clar asta. Sunt sigur că au avut și discuții cu doctorul, cu antrenorul. 

Eu și Mihai Teja le amintim zilnic, le spunem să evite aglomerația, să nu uite masca atunci când merg la magazine, să aibă grijă.

Cum să fie 6 bolnavi?! Se poate întâmpla la unul... Nu-i văd bine, vă spun sincer. Uitați-vă și la program. Nu îi văd, cu 6 jucători care stau 14 zile în izolare... Le-au mai plecat jucători, nu mai e Filip, nu mai e nici Piscitelli. Ce lot au ei? O să joace cu juniorii. Pot să facă asta din două în două zile?!”, a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport. 

Clasament play-out Liga 1:

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.