Liga 1

Un fotbalist de bază al lui Dinamo, ofertat în direct la TV de un patron din Liga 1: „Este senzațional, îl aștept la mine!”

Diego Fabbrini este dorit de către FC Botoșani

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 16 July 2020

Diego Fabbrini (29 de ani), jucătorul lui Dinamo, continuă să prezinte interes pentru FC Botoșani. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului, l-a „ofertat” pe italian în direct la TV.

Mijlocașul ofensiv italian a evoluat pentru FC Botoșani între septembrie 2018 și iulie 2019, perioadă în care l-a impresionat profund pe Valeriu Iftime. Atât de mult, încât finanțatorul moldovenilor îl așteaptă înapoi la Botoșani. Singurul impediment, salariul mare cerut de Fabbrini.

Valeriu Iftime: „Fabbrini, senzațional pentru campionatul nostru”

„Fabbrini îmi doresc să fie al meu. Îi fac în continuare oferte. Îi fac acum, în direct, numai să vină. Îl aștept la mine. Nu știu dacă l-a stricat Dinamo, dar el este un fotbalist senzațional pentru campionatul nostru, dacă este bine reglat și bine integrat în club. Trebuie să înțeleagă nivelul salarial care se poate acorda în România. E greu să îi dai salariu de 14.000 de euro și următorii fotbaliști să aibă 6.000”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

650.000 eurovalorează Fabbrini, potrivit transfermarkt

1 gol și 2 pase decisiveare italianul la Dinamo, în 19 meciuri

VIDEO. Încă un șoc la Dinamo: 6 jucători depistați pozitiv cu coronavirus

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.