Liga 1

Vine și o veste bună pentru Dinamo! Construcția noului stadion ar putea începe în curând: „Domnul Badea renunță la toate drepturile”

Construcția unui nou stadion al lui Dinamo ar putea începe curând

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 16 July 2020

Mircea Lucescu (74 de ani) a dezvăluit faptul că Nicolae Badea (71) și-a dat acordul pentru începerea construcției stadionului Dinamo.

  • Badea deține drepturile asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare pe o perioadă nedeterminată. Fostul acționar dinamovist a cerut să aibă în continuare anumite drepturi asupra unei noi arene „Dinamo”. Aici a fost de fapt problema care a oprit CNI-ul să demareze construcția.

„Eu sper ca în cel mai scurt timp să înceapă construcția acelui stadion. Este păcat ca acel complex sportiv, atât de important pentru sportul românesc, să nu fie viabil. Domnul Badea renunță la toate drepturile pe care le-a avut el în favoarea construirii stadionului pentru Dinamo. Se așteaptă doar reglementarea juridică a acelui loc. 

Din discuția pe care am avut-o cu domnul Badea, am înțeles că va face tot ce e posibil ca să construiască acel stadion”, a declarat Mircea Lucescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport.

Fără stadion, o echipă nu poate face performanță. Este imposibil - Mircea Lucescu

VIDEO Încă un șoc la Dinamo: 6 jucători depistați pozitiv cu coronavirus

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.