Liga 1

CFR CLUJ. Dan Petrescu, anunț-șoc în privința viitorului: „Dacă nu mă mai vrea clubul, eu ce să fac?!”

Dan Petrescu nu e sigur dacă șefii îl mai vor la CFR Cluj

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 16 July 2020

Dan Petrescu (52 de ani) vrea să continue la CFR Cluj, dar nu e sigur că mai are sprijinul conducerii. 

Dan Petrescu a cucerit două titluri cu CFR Cluj în Liga 1, dar în acest sezon are concurență serioasă. „Feroviarii” au căzut pe locul secund, în spatele celor de la CS Universitatea Craiova, iar situația de la club nu e deloc liniștită. Jucătorii se plâng de problemele din birouri, care au dus la întârzierea unor plăți, iar „Bursucul” are îndoieli în privința relației cu conducerea. 

Dan Petrescu: „Dacă nu mă vrea clubul, eu ce să fac?”

„Mă întrebați pe mine ce se întâmplă? Eu vreau să rămân aici și să duc munca mai departe, astea sunt obiectele mele, să mergem în grupele Europa League. De acolo luăm banii. Pentru mine nu e finalul planetei, nu e catastrofă. Care e problema? Steaua a ratat de aproape anul trecut, la ultimul meci cu Vitoria Guimaraes. 

Sigur, noi nu vrem să ajungem acolo, vrem ca anul trecut, în Ligă. De când a avenit noul patron, merge totul bine. Am la recorduri de vă speriați, dar dacă lumea nu le vrea... Dacă nu mă mai vrea clubul, eu ce să fac? Să văd ce decid ei”, a declarat Dan Petrescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO Petrescu are un meci crucial pe terenul celor de la FCSB

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.