Liga 1

LPF nu le dă nicio șansă dinamoviștilor: „E o solicitare criminală pentru cluburile din Liga 1”

LPF nu dă nicio șansă lui Dinamo, după cererea făcută de Bălănescu

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 16 July 2020

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a cerut întreruperea Ligii 1 după ce 6 dintre fotbaliștii „câinilor” au fost depistați poztiv cu COVID-19! Justin Ștefan, secretarul general al LPF, exclude această variantă. 

Liga Profesionistă de Fotbal nu concepe întreruperea sezonului. Justin Ștefan spune că formațiile din Liga 1 ar avea mari probleme financiare în acel scenariu. 

Justin Ștefan: „Nu se pune problema!”

„E o solicitare criminală pentru bugetele cluburilor din Liga 1. Obiectivul nostru a fost să convingem cluburile de necesitatea de a juca după formula convenită cu partenerii media. O astfel de solicitare nu face altceva decât să prejudicieze cluburile. Nu se pune problema în acest moment să întrerupem sezonul. 

Înțeleg problema pe care o are domnul Bălănescu, dar sunt sigur că ar fi putut fi luate măsuri mai bune în cadrul clubului. Asta e acum, nu trebuie să găsim vinovați, i se putea întâmpla oricui. Dinamo are un lot de 25 de jucători, mai pot aduce de la juniori, îi pot motiva pentru a reuși salvarea”, a declarat Justin Ștefan la TV Telekom Sport. 

„Dinamo e un brand important pentru noi, ne dorim cu toții să facă performanță, dar e nevoie de o însănătoșire a clubului, iar asta nu poate fi obținută decât prin contractul pentru drepturile de televizare
- Justin Ștefan, secretar general al LPF

VIDEO Rednic, haz de necaz, după cazurile de coronavirus de la Dinamo

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.