Handbal

VIDEO. Scos din ședința FRH și acuzat de spionaj, Adrian Vasile a fost provocat de Costin Ștucan la GSP Live: „Ce ai face într-un asemenea scenariu?” :)

Adrian Vasile e „principal” la CSM București și „secund” la naționala Muntenegrului

Articol de GSP.RO  —  vineri, 17 iulie 2020

Adrian Vasile (37 de ani), „principal” la CSM București și antrenor secund la naționala feminină a Muntenegrului, a fost invitat joi la GSP Live, unde și-a expus filosofia și a făcut dezvăluiri interesante despre poveștile acumulate de-a lungul carierei.

„Secund” al lui Per Johansson în naționala statului Muntenegru, Adrian Vasile a fost pus într-o postură delicată în urmă cu mai mult timp. Acesta a fost scos dintr-o ședință a Federației Române de Handbal, asupra sa planând suspiciuni că ar fi spionul muntenegrenilor din România.

Adi Vasile a rememorat acel eveniment: „Nu mi s-a reproșat direct, dar, la un moment dat, am simțit că sunt bănuit de spionaj. A fost o ședință a Federației când am fost am fost rugat să ies din sală. N-am vrut să se creadă că eu aș putea spiona împotriva propriei mele țări”, a spus Adi Vasile, la GSP Live.

Adi Vasile, provocat de Costin Ștucan :) 

Imediat, moderatorul Costin Ștucan l-a provocat pe Adi Vasile la un exercițiu de imaginație. „Meci direct România - Muntenegru. Sunt ultimele 10 secunde, Muntenegru conduce cu un gol, iar un rezultat de egalitate ar califica ambele echipe la Turneul Olimpic. Dacă s-ar întâmpla asta și ar fi un time-out, ce ai face?” 

Cum a răspuns Adi Vasile? „Sportul trebuie să-și respecte principiile. Trebuie să-ți faci treaba până la capăt și să fii profesionsit. E ușor să pierzi un grup dacă iei un anumit tip de decizii”. 

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.