Campionate

VIDEO Momentul serii cu Sergio Ramos, după titlul cucerit de Real Madrid » Ce a făcut când un reporter i-a înmânat un cadou

+28 Foto
Sergio Ramos a dezinfectat cadoul primit de la un reporter

Articol de GSP.RO  —  vineri, 17 iulie 2020

Sergio Ramos (34 de ani), căpitanul lui Real Madrid, a oferit momentul serii după victoria cu Villarreal, 2-1, care i-a adus titlul în La Liga. Este al 34-lea trofeu de acest gen al madrilenilor.

După petrecerea de la baza de pregătire Valdebebas, Ramos a plecat cu mașina personală către casă. A fost oprit pe drum de reporterul unei televiziuni din Spania, care i-a oferit un cadou simbolic. Ramos a avut prezența de spirit de a dezinfecta temeinic cutia primită, pentru a mișcora riscul de infectare cu Covid-19, apoi a mulțumit politicos. Imaginile au devenit virale. 

Ramos, pe viață la Madrid 

După titlul cu numărul 34 al Realului, Sergio Ramos a făcut o nouă declarație de dragoste: „Voi rămâne aici mulți, mulți ani, cât timp președintele mă va dori. Vreau să îmi închei cariera la Real Madrid. Nu cred că va exista vreo piedică. Cheia acestui titlu a fost la Zidane. Credem în el și în munca pe care o face aici, este unic!”.

22 de trofeeare Sergio Ramos cu Real Madrid. E la unul singur de recordul clubului, deținut de Francisco Gento

Citește și alte știri despre titlul cucerit de Real Madrid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.