Liga 1

Ce echipă trimite FCSB în duelul cu CFR Cluj? Toni Petrea, mesaj interpretabil: „Vrem să pregătim finala Cupei”

Toni Petrea, prima conferință ca principal la CFR Cluj

Articol de GSP.RO  —  vineri, 17 iulie 2020

Toni Petrea (45 de ani) a susținut astăzi prima conferință de presă din postura de antrenor principal al celor de la FCSB. 

„Am revenit la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale, din postura de antrenor secund, într-adevăr, iar acum este o provocare ca antrenor principal, însă nu am de ce să fiu îngrijorat, din contră, sunt chiar bucuros. Eu terminasem conturile cu Al Wasl Dubai, după care am fost contactat de oficialii clubului şi mi s-a propus revenirea la echipă. Am fost foarte bucuros şi fără ezitare am acceptat”, a declarat Petrea într-o conferință de presă. 

Cu Laurenţiu Reghecampf am o relaţie foarte bună, vorbim, comunicăm, i-am cerut şi lui părerea şi totul este ok. Cu Tommy Neubert lucrez de când m-am apucat de această meserie, cu o pauză de câţiva ani, când a fost el plecat. Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie profesională foarte bună, am mare încredere în el şi sper să ducem echipa mult mai sus decât unde este acum
- Toni Petrea

Obiectiv: Cupa României

FCSB joacă sâmbătă în play-off, cu CFR Cluj, iar miercuri o înfruntă pe Sepsi în finala Cupei României. Noul antrenor a fost clar în ceea ce privește prioritățile și nu exclude să apară surprize în echipe de start din meciul cu „feroviarii”.

„Din punctul meu de vedere e cea mai experimentată echipă, cu un antrenor foarte bun, care are obiectiv câștigarea campionatului. Noi nu avem nicio presiune. Vreau să văd un joc bun din partea elevilor mei și o eliberare de tot ce s-a întâmplat. Sper la un rezultat bun, care să ne dea încredere pentru finala Cupei. I-am găsit puțin demoralizați. Încerc să le ridic moralul. Ne gândim la o formulă de echipă cât mai apropiată de ce vrem să jucăm. Cert e că vrem să pregătim meciul de miercuri, din finala Cupei României”, a spus Petrea. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.