Liga 1

Mesaj clar pentru Dinamo de la deținătorul drepturilor TV: „Nu avem nicio înţelegere pentru cluburile care cer întreruperea campionatului doar pentru a se salva de la retrogradare în afara terenului”

Orlando Nicoară spune că sezonul trebuie să se termine pe teren

Articol de GSP.RO  —  Friday, 17 July 2020

Orlando Nicoară, directorul general al companiei care deţine drepturile TV pentru difuzarea meciurilor din Liga 1, exclude varianta terminării campionatului, pe fondul cazurilor de coronavirus de la Dinamo. 

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a cerut întreruperea Ligii 1 după ce 6 dintre fotbaliștii „câinilor” au fost depistați pozitiv cu COVID-19! Propunerea a fost susținută și de Ciprian Paraschiv, reprezentantul lui Poli Iași, dar nu are sorți de izbândă.

Orlando Nicoară vrea finalizarea Ligii 1

„Am avut şi avem toată înţelegerea pentru perioada grea traversată de cluburile din Liga 1 şi, deşi au tot fost meciuri amânate, marţi am făcut o plată către LPF. Miercuri am avut o întâlnire cu domnii Gino Iorgulescu şi Justin Ştefan asigurându-i că rămânem acelaşi partener pentru LPF şi că ne vom respecta toate obligaţiile, în condiţiile în care acest campionat se va termina pe teren, iar cluburile din Liga 1, împreună cu Liga, îşi vor îndeplini, la rândul lor, obligaţiile contractuale. 

Ne dorim Dinamo în Liga 1, e un club de tradiţie, un club care a dominat fotbalul românesc în ultimele decenii. La fel cum ne dorim şi Rapidul şi Petrolul şi UŢA şi FC Argeş şi o echipă din Timişoara sau Braşov, oraşe cu tradiţie, oraşe importante, cu mulţi microbişti. Dar, aşa cum am declarat şi data trecută, când s-a cerut întreruperea campionatului, nu susţinem această variantă şi nu o vom susţine. 

Întreruperea campionatului azi, cu câteva etape înainte de final, vine cu penalităţi şi renegocieri pentru contractul pe care-l avem. Nu suntem de acord, nu susţinem şi nu avem nicio înţelegere pentru cluburile care au cerut şi cer întreruperea campionatului doar pentru a se salva de la retrogradare în afara terenului şi nu prin merit sportiv”, a declarat Orlando Nicoară conform News.ro.

VIDEO. Mircea Rednic face haz de necaz, după cazurile de Covid-19 din Liga 1:

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.