Cupa Romaniei

DINAMO vs. FCSB. Ionel Dănciulescu lansează acuzații dure: „Știam ce se va întâmpla. Totul a fost premeditat!”

Articol de GSP.RO  —  vineri, 17 iulie 2020

Ionel Dănciulescu (43 de ani), team-manager-ul lui Dinamo, a lansat acuzații dure după ce memoriul „câinilor” a fost respins de Comisia de Disciplină a FRF.

  • CONTEXT: Memoriului prin care Dinamo încerca să câștige la „masa verde” turul semifinalei Cupei României cu FCSB, pierdut 0-3 pe teren, a fost respins
  • Comisia de Disciplină a FRF a considerat că plângerea făcută prin intermediul secretarului general FRF Radu Vișan, la sesizarea lui Dinamo, e nefondată. 
  • Motivul e unul incredibil: oficialul FRF nu era în măsură să facă respectiva plângere! Practic, cazul lui Dinamo nu a fost judecat dintr-un viciu de procedură - toate detaliile, AICI

Ionel Dănciulescu, team-manager Dinamo: „Știam că sesizarea va fi respinsă”

Știam că sesizarea va fi respinsă. Din punctul meu de vedere, aș merge mai departe și cu recursul, dar și la TAS. Situația e cusută cu ață albă. A fost o chestie intenționată! Probabil, vom pierde din nou și la recurs.

Sunt convins că totul a fost premeditat. Singura noastră șansă va fi să mergem la TAS. Dacă aș decide eu, aș merge mai departe, nu pentru a juca finala Cupei, ci pentru respectarea regulilor. S-a făcut totul cu bună știință”, a declarat Dănciulescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.