Cupa Romaniei

FCSB. Gigi Becali, prima reacție după ce memoriul lui Dinamo a fost respins: „Eram sigur că o să câștigăm”

Gigi Becali este patronul FCSB din 2003

Articol de GSP.RO  —  Saturday, 18 July 2020

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, susține că nu avea emoții în privința plângerii lui Dinamo la Comisia de Disciplină a FRF.

  • CONTEXT: Memoriului prin care Dinamo încerca să câștige la „masa verde” turul semifinalei Cupei României cu FCSB, pierdut 0-3 pe teren, a fost respins
  • Comisia de Disciplină a FRF a considerat că plângerea făcută prin intermediul secretarului general FRF Radu Vișan, la sesizarea lui Dinamo, e nefondată. 
  • Motivul e unul incredibil: oficialul FRF nu era în măsură să facă respectiva plângere! Practic, cazul lui Dinamo nu a fost judecat dintr-un viciu de procedură - toate detaliile, AICI

Gigi Becali, patron FCSB: „FRF a luat decizia corectă”

Eu am stat liniștit, pentru că am fost sigur că o să câștigăm. Totuși, am văzut că domnul Bălănescu era sigur de victorie și tot vorbea pe la televizor că vor juca finala. Alții prezentau tot felul de documente și spuneau și ei că Dinamo va merge în finală. 

FRF a luat decizia corectă. Dinamo se poate duce la TAS, dar o să fie pierdere de timp și de bani. Ei deja au cerut înghețarea campionatului că nu au cu cine să mai joace. Domnul Bălăneacu știe bine toate lucrurile acestea și nu știu dacă o să le mai ardă să se ducă la TAS. O să câștigăm Cupa României, iar la anul nu o să mai accept să nu câștigăm campionatul”, a declarat Becali, citat de Prosport.

VIDEO Match Preview FCSB - CFR Cluj

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.