Liga 1

FCSB. Becali a dezvăluit o discuție incredibilă cu Florin Tănase: „Nea Gigi, adu-l pe Neubert să ne facă fotbaliști!”

Florin Tănase este unul dintre preferații lui Gigi Becali de la FCSB

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 18 iulie 2020

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit o discuție incredibilă pe care a avut-o cu Florin Tănase (25, mijlocaș ofensiv), căpitanul roș-albaștrilor.

Tănase mi-a spus «Nea Gigi, adu-l pe Neubert să ne facă și pe noi fotbaliști!». Ei mi-au zis că înainte nu transpirau la antrenamente. Acum sunt încântați.

Petrea (n.r. noul antrenor al lui FCSB) le-a explicat unde să stea pe teren, ca să nu mai luăm multe goluri. Fiecare trebuie să aibă partea lui. Noi nu țineam cont de chestiile astea”, a declarat Becali, la „Digi Sport Matinal”.

  • Preparatorul fizic Thomas Neubert a revenit la FCSB, unde va colabora cu noul principal Toni Petrea

Thomas Neubert, esențial în succesul FCSB

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor.

În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra. În 2014, Neubert a părăsit FCSB alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi preluând Al-Hilal, în Arabia Saudită.

VIDEO Gigi Becali: „Dumnezeu mi-a adus numai oameni credincioși. Eu vreau să lucrez cu oameni din biserică"

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.