Liga 1

Dumitru Dragomir acuză jocuri murdare: „Bineînțeles că se poate apela la așa ceva. Nu se mai îmbolnăvește nimeni după ce se termină campionatul”

Dumitru Dragomir bănuiește unele conspirații în Liga 1

Articol de GSP.RO  —  Saturday, 18 July 2020

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, și-a exprimat opinia după apariția ultimelor cazuri de coronavirus din Liga 1. „Corleone” se gândește inclusiv la unele strategii la care ar putea apela unele echipe. 

„Bineînțeles că se poate apela la dezinformări. N-ar fi caz penal, nu s-ar întâmpla nimic, ce dracu'! Pentru Dinamo și Craiova e cel mai rău. 

Convingerea mea e că, după ce se termină campionatul, nu se mai îmbolnăvește nimeni! Mai devreme sau mai târziu se va da drumul și la spectatori, nu poți juca așa la infinit. Trebuie să ținem cont de recomandările specialiștilor, dar să nu exagerăm”, a spus Dragomir, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Gigi Becali: „Nu cumva au făcut ăștia o strategie?”

Anterior, inclusiv Gigi Becali, patronul lui FCSB, declarase public că se gândește la o strategie pusă la cale de cei de la CFR Cluj: 

„Am aflat acum recent de cazul de la ei, vorbeam cu MM Stoica. El mi-a spus că meciul s-a amânat. M-am gândit să nu fie o strategie. Chiar i-am spus lui MM: «Nu cumva au făcut ăștia vreo șmecherie, să se joace meciul ăsta după finala Cupei?».”

VIDEO. Dumitru Dragomir: ”Infractorul de Ponta m-a dat afară de la LPF și a vrut să mă bage în pușcărie”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.