Liga 1

CFR CLUJ - FCSB. Incredibil! Ce le-ar fi sugerat DSP Ilfov celor de la CFR Cluj, după ce Adi Păun s-a infectat cu coronavirus

Reprezentanții DSP Ilfov le-ar fi sugerat celor de la CFR să plece din București cu autocarul și să revină în această seară la Cluj.

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 18 iulie 2020

FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei din play-off, nu se va mai disputa în această seară, după ce Adi Păun, mijlocașul campioanei en titre, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

Conform unor informații prezentate la „Fotbal Club”, emisiune moderată de jurnalistul Radu Naum, reprezentanții DSP Ilfov le-ar fi sugerat celor de la CFR să plece din București cu autocarul și să revină la Cluj chiar din această seară. Bogdan Mara, directorul sportiv al ardelenilor, s-a ferit să comenteze informația, spunând că nu știe detalii despre această situație.

Justin Ștefan: „Am auzit și eu niște discuții”

În schimb, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a recunoscut că varianta respectivă a ajuns și la urechile sale:

„I-am rugat pe cei de la CFR Cluj să rămână cazați la Mogoșoaia și să fie testați peste cinci zile. Am auzit și eu niște discuții despre această posibilitate, dar nu am nicio confirmare din partea DSP-ului”.

CFR Cluj, în izolare la Mogoșoaia

La recomandarea Ligii Profesioniste de Fotbal, CFR Cluj nu va călători cu avionul sau autocarul înapoi spre Cluj. Echipa va rămâne la Mogoșoaia pentru încă o săptămână, de preferat cu componenții lotului cazați câte unul în cameră. Mâine, fotbaliștii campioanei vor mai efectua alte teste. Dacă acestea vor ieși negative, meciul ar putea fi reprogramat pentru 30 iulie.

VIDEO Dragomir: ”Craiova merită titlul! Dar să-și ia toate măsurile cu CFR, fotbalul e al dracu”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.