Campionate

Marius Șumudică, planuri pentru sezonul următor: „Vreau 3-4 jucători” + „Cu el pe teren, eram pe 3 acum”

+10 Foto
Marius Șumudică este pe 8 în Turcia cu Gaziantep

Articol de GSP.RO  —  duminică, 19 iulie 2020

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a vorbit despre planurile de viitor ale echipei sale, după finalul meciului contra lui Kasimpasa, scor 2-2.

De asemenea, antrenorul român l-a lăudat pe Alexandru Maxim (30 de ani), mijlocașul ofensiv pe care speră să-l păstreze și pentru stagiunea următoare.

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep: „Vreau 3-4 jucători”

„Nu vreau să fac multe transferuri, voi aduce cel mult trei jucători. În primul rând, vreau să rezolv situaţia lui Maxim şi a lui Kayode (n.r. jucători împrumutați de la Mainz, respectiv Shakhtar). Îmi doresc ca ei să rămână aici. În afara lor, trei sau patru transferuri ar fi foarte bune.

Alexandru Maxim este un jucător de calitate. Cu talentul lui, ghidează întreaga echipă. A schimbat mult jocul nostru în repriza secundă. Dacă Maxim ar fi fost alături de noi în prima jumătate a sezonului, am fi fost în locul celor de la Sivasspor (n.r. echipă aflată pe locul 3 în Turcia)", a declarat Șumudică, potrivit Hurriyet.

Gaziantep - Kasimpașa 2-2. Șumudică, salvat de Maxim

  • Sursă foto: https://twitter.com/GaziantepFK

Gaziantep a remizat pe teren propriu cu Kasimpasa, scor 2-2, în penultima etapă din Turcia. Alex Maxim a înscris golul care îi menține intact recordul lui Șumudică.

În minutul 78, la 1-2, românul a stat la pândă și a interceptat o pasă greșită a unui fundaș de-ai oaspeților, l-a driblat cu multă eleganță pe portar și a înscris în poarta goală, salvându-l pe Șumudică de la primul eșec post-pandemie. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.