Liga 1

BOTOȘANI - CRAIOVA 0-2. Marius Croitoru, după penalty-urile comise de Chindriș: „Am încredere, dar sunt lucruri grave pentru un fundaș” + Avertisment în lupta cu Covid-19

Articol de GSP.RO  —  Sunday, 19 July 2020

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0. Marius Croitoru (39 de ani) a analizat situația din Liga 1.

Fundașul central Andrei Chindriș a greșit la ambele goluri ale oltenilor. A comis două penalty-uri, din care oltenii au înscris. Croitoru e alături de el: „Nu sunt supărat pe Chindriș, e un copil, unul care trebuie să învețe din greșeli. Fotbalul pe care îl jucăm noi este riscant. A făcut un meci bun din punctul meu de vedere, dar a fost implicat în mai multe faze de 1 vs 1, unele pe care nu le-a gestionat corect. Eu am încredere în el. Sunt lucruri grave pentru un fundaș, dar repet, nu sunt supărat pe el”. 

Croitoru, avertisment în lupta cu Covid-19

„Mi-e greu să mă gândesc la ce va fi. Din ce în ce apar mai multe cazuri de coronavirus printre jucători. Din păcate, credeam că suntem de neatins, dar ne-am înșelat. Nu știu a cui este vina, nici nu vreau să caut eu vinovați, dar undeva a existat o breșă. Ei, sportivii, ar trebui să înțeleagă că nu sunt oameni de rând și ar trebui să fie mai atenți”, a spus Croitoru la Look Sport.

Ne-am luat adio de la locul 3, dar mai avem o șansă, dacă Steaua câștigă Cupa. Mai sunt două meciuri ale noastre, vedem exact ce putem lua din ele. Îmi doresc să iau cât mai mult, rămâne de văzut dacă și putem
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

FOTO. Cele mai tari imagini din Botoșani - Craiova 0-2:

Citește și alte știri despre Craiova - Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.