Liga 1

VIDEO Secretele transformării Craiovei: „Perioada din pandemie a fost decisivă, știu foarte bine ce s-a întâmplat acolo”

+15 Foto
Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0, și a făcut un nou pas important spre titlu. Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Articol de Remus Dinu  —  luni, 20 iulie 2020

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0, și a făcut un nou pas important spre titlu. În direct la GSP Live, Emil Săndoi (55 de ani), fost jucător important al Științei, a explicat transformarea alb-albaștrilor din ultimele săptămâni. 

În prezent antrenor la Chindia Târgoviște, Săndoi consideră că jucătorii Craiovei i-au luat fața CFR-ului datorită programului strict pe care l-au avut în perioada de izolare cauzată de pandemie. 

„Mereu am emoții pentru Craiova. Sunt născut și crescut acolo, am jucat 15 sezoane pentru această echipă. M-am bucurat pentru acest rezultat, trebuia neapărat trecut hopul de la Botoșani. Când toată lumea dădea CFR favorită, am fost singurul care a spus că șansele sunt egale. Chiar mă bucur că am avut dreptate, dar eu știu ce se întâmplă acolo.

Decisivă a fost perioada din pandemie, cu acele două luni de izolare. Eu știu programul pe care l-au avut jucătorii Craiovei și sunt ferm convins că l-au respectat. Aici a făcut Craiova diferența. Chiar dacă CFR Cluj are jucători mai experimentați, iar Craiova îmbină experiența cu tinerețea, cred că, din punct de vedere individual, Craiova are plusuri față de CFR”, a spus Săndoi, la GSP Live. 

6 victoriidin tot atâtea meciuri a adunat Craiova după reluarea campionatului

Săndoi: „Nu văd puncte slabe la Craiova”

„Nu văd un punct slab la Craiova. Toată lumea critica fundașii centrali ai echipei. Eu îl cunosc foarte bine pe Acka, eu am recomandat să fie luat de la FC U la CS U. Am spus de fiecare dată că posibil să fie cel mai bun fundaș central din campionatul nostru

Apoi mai e și Bălașa, un jucător de echipa națională, e și Cosic, un jucător care are școala sârbă. Toată lumea i-a criticat și i-a făcut cu ou și cu oțet, dar eu am spus că acești jucători n-au cum să fie slabi. În momentul de față, ei demonstrează că au calități și nu mai greșesc deloc. Siguranța pe care a dat-o blocul defensiv contează foarte mult. Eram sigur că, mai devreme sau mai târziu, acești fundași își vor reveni”, a declarat Săndoi. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Botoșani - Craiova 0-2

  • Sursă foto: Ionuț Tabultoc (GSP)

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.