Liga 1

VIDEO Craiova se pregătește pentru marea sărbătoare: „Ar fi revoluție! Probabil că se închide orașul”

+15 Foto
Emulația din Oltenia e fără precedent. Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Articol de Remus Dinu  —  luni, 20 iulie 2020

Craiova se pregătește de sărbătoare! Victoria cu FC Botoșani, scor 2-0, a apropiat și mai mult echipa lui Cristiano Bergodi de titlu, iar emulația din Oltenia e fără precedent. 

Inclusiv foștii jucători ai alb-albaștrilor trăiesc la intensitate maximă finalul de play-off. Alexandru Băluță (26 de ani), jucător care a revenit la Slavia Praga după expirarea împrumutului la Slovan Liberec, se află în România și urmărește cu sufletul la gură meciurile echipei lui Cristiano Bergodi. 

Imediat după victoria de la Botoșani, Alexandru Băluță a intervenit la GSP Live și a tras concluziile la cald după succesul înregistrat de alb-albaștri în Moldova. Apoi, internaționalul român și-a imaginat cum se va derula petrecerea la Craiova în cazul în care CS Universitatea reușește să câștige titlul.  

Alex Băluță: „Probabil că se va închide orașul”

„Mă bucur din suflet pentru ei. Eu am luat un trofeu când am plecat, am făcut lucruri minunate. Acum e rândul lor, iar acest oraș minunat ar merita din plin un titlu. Ar fi revoluție în oraș!

M-aș bucura din suflet să merg și eu la petrecerea de titlu. Sper să fie OK cu această perioadă de tensiune din toată țara. Mi-ar părea rău să nu fiu alături de echipa Craiovei. Dacă a fost cum a fost după ce am câștigat Cupa României, probabil că acum se va închide orașul. Nu va mai intra nimeni, vor intra doar oltenii”, a spus Băluță, la GSP Live. 

VIDEO. Bucurie de nedescris la Craiova! Fotbaliștii liderului au făcut show în miezul nopții alături de sute de fani

FOTO. Cele mai tari imagini din Botoșani - Craiova 0-2

  • Sursă foto: Ionuț Tabultoc (GSP)

Citește și alte știri despre Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.