Liga 1

VIDEO Bucurie de nedescris la Craiova! Fotbaliștii liderului au făcut show în miezul nopții alături de sute de fani

Fotbaliștii de la Craiova s-au bucurat alături de suporteri pentru victoria cu Botoșani, scor 2-0 // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de GSP.RO  —  luni, 20 iulie 2020

Fanii Universității Craiova au oferit, alături de fotbaliștii echipei, un spectacol pe cinste după victoria oltenilor de la Botoșani, scor 2-0.

Suporterii și-au așteptat favoriții în fața stadionului „Ion Oblemenco”, în Craiova, unde au făcut un show pirotehnic de zile mari. Aceștia au cântat și s-au bucurat alături de fotbaliștii echipei, care abia reveniseră din Moldova. Dacă distanțarea socială a fost dificil de menținut, fotbaliștii s-au asigurat că poartă măști.

Craiova, aproape de titlu în Liga 1

Extazul crește în Bănie, unde titlul s-ar putea întoarce după o pauză de 29 de ani. Cu două etape înainte de finalul Ligii 1, oltenii au un avantaj de 4 puncte față de CFR Cluj. Ce-i drept, ardelenii au un meci în minus. Cu două victorii, Craiova devine campioană, indiferent de parcursul clujenilor până la final!

Echipa lui Bergodi mai are de înfruntat Astra, în deplasare, precum și pe CFR Cluj, acasă, în ultima etapă. Vezi toate calculele pentru titlu AICI.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.