FIFA 20

Ce vor să vadă fanii în FIFA 21: surpriză pentru EA Sports

În FIFA 20 se regăsesc fotbaliști generați de joc în loc de starurile reale // Sursă foto: captură YouTube

Articol de GSP.RO  —  luni, 20 iulie 2020

FIFPlay a inițiat o serie de campanii pentru a afla ce echipe naționale noi ar dori să se regăsească în umătorul titlu FIFA. 

Există câteva selecționate importante care nu se regăsesc în acest moment în joc, cea mai notabilă absență fiind cea a vicecampioanei mondiale, Croația. Modric, Perisic ori Rakitic sunt câteva dintre starurile importante pe care gamerii le întâlnesc doar la echipa de club. 

Fanii fotbalului virtual ar dori mai multe naționale importante, precum Senegal, Ghana ori Nigeria. 

Croația, cea mai importantă absență din FIFA 20

Preferințele manifestate de jucători au surprins pe multă lume. Astfel, în top se regăsesc și Honduras, Bangladesh sau Algeria. Dacă naționala africană, în care apare Mahrez, este un nume important, în schimb, celelalte selecționate exotice ar reprezenta o adevărată pată de culoare adusă de EA în joc.

O altă problemă semnalată de gameri este cea a loturilor unor naționale, printre care nume mari ca Brazlia sau Uruguay, în care se regăsesc fotbaliști generați de joc în loc de starurile reale. 

Cea mai galonată națională din istorie, Brazilia, nu îl are decât pe Neymar, în rest jucătorii trebuie să formeze lotul manual. EA trebuie să rezolve și acest inconvenient în următoarea ediție a jocului.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.