Campionate

Santi Cazorla și-a ales viitorul club! Va fi antrenat de o legendă a Barcelonei

+17 Foto
Santi Cazorla (dreapta) a oferit o pasă decisivă în Villarreal - Eibar 4-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 20 iulie 2020

Santi Cazorla (35 de ani) va evolua pentru Al-Sadd, echipă din Qatar, antrenată de marele Xavi (40).

Cazorla și-a anunțat viitorul club pe Instagram, la o zi după ce a jucat ultimul său meci în tricoul lui Villarreal. „Sunt fericit să anunț că Al-Sadd va fi următorul meu club. Abia aștept să lucrez cu Xavi și să dau 100%”. Cu fostul mijlocaș al Barcelonei, Cazorla a fost coleg la echipa națională a Spaniei. Acum, se va afla sub comanda sa.

Cazorla, sezon excepțional pentru Villarreal

Duminică, Santi Cazorla a jucat ultimul său meci pentru Villarreal. Mijlocașul spaniol și-a ajutat echipa să câștige meciul cu Eibar (scor 4-0), victorie care i-a cimentat a 5-a poziție în La Liga „Submarinului galben”. Cazorla a început meciul ca titular, fiind înlocuit în minutul 82, la 1-0. El a reușit pasa decisivă pentru singurul gol marcat până în acel minut, de către Zambo Anguissa.

La finalul meciului, colegii l-au ridicat pe Santi pe brațe, aruncându-l în repetate rânduri în aer. La 35 de ani și după numeroase accidentări suferite, spaniolul a contribuit decisiv la calificarea lui Villarreal în grupele Europa League.

11 goluri și 10 pase decisivea reușit Santi Cazorla în acest sezon de La Liga, în 35 de apariții

Sunt pe vecie recunoscător clubului și fanilor pentru că și-au deschis ușile pentru mine și pentru toată afecțiunea pe care mi-au aratăt-o atât de mult timp. M-am simțit extraordinar, dar a venit timpul să închei această etapă a carierei mele. Este o decizie la care m-am gândit foarte mult. Cu fiecare meci, îmi e mai dificil să dau 100% și trebuie să fiu sincer cu mine și cu clubul. Nu este un «adio», ci un «ne vom revedea» - Santi Cazorla, mesaj pentru Villarreal

329 de meciuria jucat Cazorla la Villarreal, în 3 perioade diferite petrecute la clubul spaniol. Acesta a mai strâns 180 de meciuri la Arsenal, 42 la Malaga și 34 la Recreativo Huelva

Citește mai multe știri despre La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.