Liga 1

Avertismentul MTS pentru Liga 1: „Posibil să apară noi restricții din sezonul viitor” + reproșuri pentru cluburile cu jucători infectați

Ministrul Ionuț Stroe nu exclude o înăsprire a restricțiilor

Articol de GSP.RO  —  luni, 20 iulie 2020

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, avertizează după apariția multiplelor cazurilor de coronavirus din Liga 1: „E posibil să apară restricții și în sezonul viitor”. 

Astfel, reîntoarcerea suporterilor pe stadioane continuă să fie în ceață, existând șanse mari ca noul sezon, programat să înceapă în august, să găzduiască în continuare meciuri cu porțile închise. Ministrul nu exclude nici o înăsprire a restricțiilor. 

„Este posibil să apară noi restricții din sezonul viitor, din orice experiență trebuie să tragem concluzii și să învățăm ceva. Vom analiza, este posibl să dispunem suplimentar anumite măsuri, care să corecteze anumite deficiențe”, a afirmat Stroe, la Digi 24. 

Ionuț Stroe: „Dacă regulile ar fi fost respectate, nu am fi avut aceste focare”

Totodată, ministrul Stroe a comentat și apariția focarelor de COVID-19 de la Petrolul, Dinamo și CFR Cluj, reproșându-le jucătorilor că nu și-au luat toate măsurile de precauție pentru a nu se infecta. 

„Problemele probabil că au apărut în afara meciurilor, în afara stadioanelor. Au fost făcute controale. Controalele au relevat ceva probleme la unele dintre cluburi. La Petrolul se efectuează o anchetă, probabil că același lucru se va întâmpla și la Dinamo și CFR Cluj. 

Totuși, eu cred că, dacă regulile ar fi fost respectate, nu am fi avut focarele acestea”, a declarat Ionuț Stroe, potrivit sursei citate. 

Ionuț Stroe lasă de înțeles că vom asista la acest cadru și din sezonul viitor

VIDEO. Mircea Rednic a făcut haz de necaz la conferinţa de presă. A început să strănute şi i-a avertizat pe reporteri

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.