Liga 1

POLI IAȘI - VIITORUL 1-1. Gică Hagi, spumos în declarații: „Eu am zis să oprim Liga 1, acum tac. Stau liniștit la Ovidiu, la Mamaia” + E nemulțumit de convocări?

POLI IAȘI - VIITORUL 1-1. Gică Hagi, spumos la declarații: „Eu am zis să oprim Liga 1”

Articol de GSP.RO  —  luni, 20 iulie 2020

Poli Iași și Viitorul au remizat, scor 1-1, în play-out-ul Ligii 1. Gică Hagi (55 de ani) a abordat mai multe teme la finalul partidei: și-a felicitat jucătorii pentru apropierea de atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare, a vorbit despre cazurile de coronavirus, apoi a evitat o întrebare despre echipa națională. 

„Am făcut un meci bun, am încercat să ne impunem stilul de la început, dar ei ne știau bine și ne-au blocat. În atac nu am fost foarte inspirați. E un punct care ne aduce liniște și suntem fericiți. Toate echipele luptă să rămână în prima ligă, iar noi ne-am atins obiectivul. Suntem foarte mulțumiți. Am fost serioși, am jucat bine și acum putem sărbători.

Obiectivul în continuare e să jucăm fotbal, să luăm puncte, să ne impunem fotbalul. Avem jucători care trebuie să joace. Vrem să câștigăm fiecare meci, așa cum ne-ați cunoscut. Vom face asta la toate meciurile. Jucătorii nu au cum să aibă mai mult de 4 zile vacanță. Nu știm programul, ne adaptăm de la o săptămână la asta. Pe teren vom da minute tuturor. Sunt jucători care merită să joace”, a comentat Gică Hagi la Look Sport. 

Hagi a vrut oprirea Ligii 1

În primele momente de la întreruperea Ligii 1, Gică Hagi a cerut public întreruperea campionatului. „Regele” preferă să rămână departe de discuții acum, după ce Dinamo și CFR Cluj au fost lovite de coronavirus. 

„Eu vă zic un singur lucru, vă amintesc declarația mea. Am fost primul care a zis-o. Era bine să nu se joace. Dacă s-a început, acum ce să zic. Trebuie să tac din gură din postura în care sunt. Trebuie să ne preocupăm de alte lucruri, de bugete, să vedem cum ținem jucătorii, cum să facem să fim mai puternici. Dacă s-a dat drumul la treabă, acum să vedem ce va fi. Eu sunt salvat și nu are rost să vorbesc, nu decid eu. Nu comentez ce spun alții, nu vreau să creez mai mult circ decât e. Eu stau liniștit la Ovidiu, la Mamaia, atent la nevoile noastre. Mă concentrez pe probleme interne”
- Gică Hagi

Gică Hagi, nemulțumit de convocări?

Selecționerul Mirel Rădoi a asistat la meciul dintre Poli Iași și Viitorul. Întrebat despre jucătorii pe care îi propune la națională, Hagi a declarat: „Te saturi la un moment dat să vorbești mereu în gol. Eu știu? Ei știu cel mai bine. Le urez succes, să avem rezultate. Toți românii vor rezultate. Dacă nu avem, vorbim mult, iar când vorbești mult spui și multe prostii. Eu mă concentrez să produc, ăsta e obiectivul meu și îmi văd de el”.  

„Au jucat foarte bine, noi ne-am trezit cam greu în repriza a doua şi cred că este un rezultat ok. Încercăm să ne fixăm deja obiectivele pentru sezonul viitor, pentru că acesta a fost un sezon pierdut pentru noi” 
Gabi Iancu la TV Telekom Sport 

„Sperăm să nu mai fie cazuri de îmbolnăvire, pentru că e urât fără fotbal. E groaznic să stai în casă închis. Fotbalul ne redă speranţa la o viaţă mai frumoasă, mai bună. Sperăm să revină şi suporterii cât mai repede” 
Andrei Artean 

„Suntem matematic salvaţi, dar nu ne lăsăm, mai avem patru meciuri şi trebuie să le câştigăm pe toate. Motivaţia este să facem cât mai multe puncte şi să ieşim victorioşi de la fiecare partidă” 
Virgil Ghiță

Clasament play-out Liga 1: 

Citește și alte știri despre play-out-ul Ligii 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.