Liga 1

DINAMO. Adrian Mihalcea iese la atac și acuză: „Vestiarul lui Dinamo e divizat din alte motive decât cele sportive”

+23 Foto
Mihalcea a vorbit despre marile probleme ale lui Dinamo

Articol de GSP.RO  —  marţi, 21 iulie 2020

DINAMO. Invitat în această dimineață la GSP Live, Adrian Mihalcea, fostul antrenor al „câinilor”, a vorbit fără rețineri despre problemele existente la clubul care se zbate pentru evitarea retrogradării. 

Acuzat de diverse voci că n-a putut ține sub control echipa, Mihalcea a dezvăluit că Dinamo e „sufocată” de mari probleme interne și că diferențele mari de salarii între jucătorii experimentați și cei tineri au creat animozități în vestiar. 

Problema e că vestiarul lui Dinamo e divizat din alte motive decât cele sportive. Fiecare își vedea prea mult de treaba lui și nu se implică pentru grup cât ar trebui. Sunt jucători de valoare și experiență, dar asta nu înseamnă să fii lider. Nu trebuie negat că există diferențe mari de salarii între unii și alții, iar acest lucru se simte când unii au o evoluție mai slabă. Dacă am corela cu neplata salariilor, această problemă ar deveni mult mai gravă.

Poate problemele din vestiar vin și din caracterul fiecăruia. Unii sunt mai comunicativi, alții sunt mai introvertiți. Un grup se formează în timp, iar la Dinamo se tot schimbă jucători. Pe mine nu m-au interesat grupurile lor de prieteni, dar existau și străini intercalați în grupurile românilor.

Doar că, din păcate, la noi se vedea și în teren că sunt probleme în vestiar. Totul pleacă de la un simplu reproș, iar apoi totul poate continua prin lipsa de reacție manifestată în momentul în care ar trebui să te sacrifici pentru un jucător””, a declarat Adrian Mihalcea, la emisiunea GSP Live. 

Au fost antrenamente în care am oprit exercițiile și le spuneam jucătorilor că nu sunt pe drumul OK” - Adrian Mihalcea

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Poli Iași 1-1, ultimul disputat de „câini”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.