Stiri extrasport

WOW! Femeia celebră din România care a pus ochii pe Ianis Hagi: „E tânăr și în putere, l-aș lua cu mine” + E cu 10 ani mai mare ca el!

+29 Foto
Ruby, foto: Instagram @rubyishot

Articol de GSP.RO  —  joi, 23 iulie 2020

Ianis Hagi, 21 de ani, se concentrează pe activitatea de la Rangers, dar performanțele sale atletice nu sunt trecute cu vederea în România. Cântăreața Ruby s-a declarat fan, când a fost întrebată. 

Ruby, 31 de ani, e una dintre cele mai în vogă cântărețe din România, cu hituri ce strâng milioane de vizualizări pe Youtube și un profil de Instagram cu 1,4 milioane de fani. 

Ruby: „L-aș lua pe Ianis Hagi la Asia Express”

+29 Foto
Ruby, foto: Instagram @rubyishot

Ruby a participat la al doilea sezon de Asia Express, alături de iubitul ei, Robert, pierzând în finală. Înainte de show, la finalul lui 2018, a fost întrebată cu ce bărbat i-ar plăcea să concureze și a fost fără dubii:

„Eu am auzit la știri despre Ianis, acum vreo 2-3 săptămâni, că este foarte talentat, că face treabă cu mingea. S-ar putea să facă treabă. Îl luăm cu noi, îl punem la treabă în India. E tânăr, e în putere", a explicat Ruby pentru PRO FM. 

Ruby, scandal cu Becali: „Să mă bat cu toate nebunele?”

În 2013, pentru a-şi promova o nouă piesă, intitulată „Băiat de bani gata", Ruby a postat pe Facebook coperta noului ei album unde era înfăţişat Gigi Becali. Chipul finanţatorului FCSB apărea pe un card al cărui cod de verificare (CVC) e 69. ;) 

Reacția lui Becali a fost vehementă: „Eu nu mi-aş da acordul să apar pe coperta unui album decît dacă este de muzică populară, simfonică sau religioasă, nu orice muzică. Pe fata asta nu o cunosc şi nici nu mă supăr că s-a folosit de poza mea. Acum ce să fac, să mă bat cu toate nebunele? Poate mă iubeşte aşa tare, dacă a făcut asta. Şi dacă tot are o părere atît de bună despre mine (n.r. Ruby l-a numit pe Gigi rege), poate o iau pe lîngă mine şi uşor, uşor, dacă ascultă de sfaturile mele, poate o ia pe drumul cel bun". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.