FIFA 20

FIFA 20. Benzema și Harry Kane pot prinde Echipa Săptămânii în Ultimate Team!

Karim Benzema (stânga) și Harry Kane (dreapta) pot fi aleși în Echipa Săptămânii la FIFA Ultimate Team // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP.RO  —  marţi, 21 iulie 2020

La Liga s-a încheiat, așa că este ultima șansă pentru Karim Benzema să mai obțină un card important. 

Benzema nu l-a depășit pe Messi în clasamentul golgheterilor în Spania, dar se va „consola” cu titlul cucerit cu Real. Francezul a fost excelent și în ultimele aprtide, așa că EA poate să îl includă în Echipa din această săptămână. 

Alături de el, în atac, ar putea să apară Harry Kane. Căpitanul lui Tottenham și-a regăsit pofta de gol, iar Mourinho pare să fi pus în sfârșit lucrurile în ordine la echipă. Târziu pentru a salva ceva în acest sezon, dar speranțele fanilor vor fi mai amri din toamnă, mai ales daca Harry Kane va arăta ca în meciul cu Leicester, unde a marcat o dublă. 

Echipa Săptămânii eclipsată de jucătorii de atac 

Miralem Pjanic a renăscut de când s-a anunțat că va juca la Barcelona în sezonul viitor. Mijlocașul lui Juventus a „tras sforile” la mijloc pentru actuala și, probabil, viitoarea campioană a Italiei. Iar catalanii vor spera că această formă se va menține. Bosniacul poate prinde un loc în linia mediană din Echipa Săptămânii. 

O surpriză plăcută ar putea fi Pablo Hernandez „veteranul” lui Leeds, care a jcuat excelent în ultimele meciuri, iar acum că Leeds s-a întors în Premier League după 16 ani, e cazul ca și EA să marcheze acest moment. 

Lewis Dunk de la Brighton, Calhanoglu, decarul Milanului dar și Mario Pasalic de la Atalanta, au șanse mari să se regăsească în lotul Echipei Săptămânii. 

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.