Liga 1

Dinamo, încă un pas spre noul stadion! Ce se va întâmpla miercuri în „Ștefan cel Mare”

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 21 iulie 2020

Dinamo nu renunță la ideea construirii unui nou stadion, iar miercuri vor face un nou pas în acest sens. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, miercuri va avea loc o întâlnire importantă pentru viitoare arena a lui Dinamo. Reprezentații spaniolilor conduși de Pablo Cortacero, Dorin Serdean, ministrul Afacerilor și Internelor Marcel Vela, și Dan Cristian Popescu, actual viceprimar și viitor candidat la Primăria sectorului 2, vor avea o reunire la stadionul din „Ștefan cel Mare” pentru a discuta despre construcția noii arene. 

Aceștia speră ca la întâlnire să vină și Ludovic Orban, premierul României, pentru a-l convinge de importanța construirii arenei.

 Serdean, doi reprezentanți spanioli ai lui Cortacero, Dan Cristian Popescu, Marcel Vela și Cornel Țălnar s-au întâlnit și pe 17 iulie pentru a discuta despre consctruție. 

De la stânga la dreapta: doi reprezentanți spanioli ai lui Cortacero, Dan Cristian Popescu, Marcel Vela, Cornel Țălnar și Dorin Serdean

S-a implicat și Mircea Lucescu 

Fanii din programul DDB au anunțat că noul stadion ar urma să fie pe locul velodromului și va avea 33.000 de locuri. Aceștia spun că și Mircea Lucescu s-a implicat și i-a cerut premierului Ludovic Orban să ajute proiectul. 

FOTO Imagini de la Dinamo - Poli Iași 1-1 

VIDEO Mihalcea a izbucnit în direct » Dezvăluiri incomode despre plecarea de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.