Liga 1

SEPSI - FCSB. Laszlo Dioszegi, după scoaterea forțată a lui Istvan Fulop din lot: „Nimeni nu știe nimic! Pentru noi orice jucător conta”

SEPSI - FCSB. Laszlo Dioszegi, după scoaterea forțată a lui Istvan Fulop din lot

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 22 July 2020

Mijlocașul Istvan Fulop (30 de ani) nu a fost inclus în lotul pentru finala Cupei dintre Sepsi și FCSB, din cauza unei hibe a regulamentului. Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a comentat situația. 

„Din păcate regulamentele se bat cap în cap, nimeni nu știe nimic. Nu putem risca, totuși e finala Cupei. Poate câștigăm, apoi ajungem la TAS. Normal că nu mi se pare în regulă, dar nu avem ce face. O să avem mâine timp să discutăm despre asta, acum trebuie să ne concentrăm la finală. Pentru noi orice jucător contează, Istvan e un jucător care putea face diferența, nu avem un lot așa de numeros. Nu am vorbit cu jucătorul, dar cred că a înțeles. Nu am vorbit cu el. Sunt niște decizii normal”, a declarat Laszlo Dioszegi la TV Telekom Sport.

Sepsi, mesaj pentru Federație

„Un singur lucru vreau să le spun, ar fi timpul să fie legi făcute negru pe alb. Din păcate e o situație neplăcută, dar degeaba ne agităm. Poate mâine vom fi cu capul mai limpede și vom vedea ce se va întâmpla”
- Laszlo Dioszegi

VIDEO. Cornel Șfaițer: „Nu am vrut să riscăm cu Istvan Fulop”

VIDEO. Laszlo Dioszegi: "Anul trecut am avut un buget de 6-7 milioane de euro. Anul ăsta sigur e mai mic"

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.