Cupa Romaniei

Sepsi - FCSB 0-1 » Leo Grozavu pune tunurile pe oficialii FRF și pe arbitraj după eșecul din finală: „Este inadmisibil!”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de GSP.RO  —  miercuri, 22 iulie 2020

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a comentat înfrângerea echipei sale din finala Cupei României, 0-1 cu FCSB.

Antrenorul covăsnenilor a amintit situația lui Istvan Fulop, care nu a fost inclus în lotul pentru finala Cupei dintre Sepsi și FCSB, din cauza unei hibe a regulamentului. Cei de la Sepsi nu au primit o confirmare oficială din partea Departamentului Competiții al FRF în legătură cu folosirea lui Fulop,, cel care are două cartonașe galbene, unul cu Astra („optimi") și cu Iașiul (manșa secundă a semifinalelor).

„Am venit după un joc foarte greu la Sibiu, am consumat foarte multă energie. Am avut și probleme de lot, și problema cu Fulop. Este inadmisibil ca acesta să nu poată folosit din cauză că un regulament ambiguu nu ne permite. Am cerut un răspuns de două zile și nimeni nu e în stare să ne ofere un răspuns în România. 

Sunt absolut convins că dacă Steaua (FCSB) ar fi pierdut meciul, ar fi făcut contestație (n.red. în cazul în care Istvan Fulop ar fi fost utilizat). FCSB a fost superioară, au jucători cu calitate și s-a văzut prospețimea. Nu pot să spun că nu au meritat”, a declarat acesta la finalul partidei, la Look Sport.

Leo Grozavu: „Stupidă eliminarea!”

Leo Grozavu a criticat eliminarea lui Bouhenna, care a primit două cartonașe galbene în doar 3 minute (77 și 80).

„Stupidă eliminarea din punctul meu de vedere, dar și ușor acordată. Și noi la Clinceni am avut o asemenea tragere și nu am primit nimic. Un lucru stupid făcut de apărătorul nostru, nu avea voie. Înainte de meci li s-a atras atenția, știau ce trebuie să facă, dar astea sunt lucruri pe care nu mai poți să le controlezi”, a declarat antrenorul.

Campionatul este compromis. Nu o sa mai existe niciun fel de timp liber pentru acești jucători. Nici nu știm dacă transferăm, pe cine transferăm, să vedem dacă ne vom adapta - Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Citește mai multe știri despre Cupa României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.