Cupa Romaniei

Sepsi - FCSB 0-1 » Florin Tănase a prins aripi după victoria din finala Cupei: „Cel mai bun sezon, anul viitor facem eventul”

Florin Tănase, FCSB

Articol de GSP.RO  —  Wednesday, 22 July 2020

Florin Tănase (25 de ani) a comentat triumful FCSB din finala Cupei României, scor 1-0 cu Sepsi.

Căpitanul FCSB a câștigat în această seară primul său trofeu cu echipa roș-albastră și speră ca în sezonul viitor FCSB să câștige atât campionatul, cât și Cupa României.

„Acum pot să spun că este cel mai bun sezon al meu aici, pentru că am câștigat primul trofeu. Ne bucurăm, acest trofeu ne va da încredere pentru anul viitor. Atunci va trebui să facem eventul”, a declarat Tănase la Look Sport.

Florin Tănase: „Domnul Vintilă merită o medalie!”

„Tase” a descris primele zile de colaborare cu noul staff tehnic, din care fac parte Toni Petrea și Thomas Neubert, și l-a amintit pe Bogdan Vintilă, antrenorul care a dus echipa în finală.

„Am făcut antrenamente, am făcut ce ne-au cerut, ne-am pregătit bine. Țin să mulțumesc fostului staff, domnul Vintilă ne-a dus în această finală. Cu siguranță merită și dânsul o medalie și o va primi”, a spus acesta.

Vom avea câteva zile libere. Trebuie să ne deconectăm în acele zile, iar când vom începe trebuie să facem o muncă cât mai bună pentru a câștiga campionatul - Florin Tănase, FCSB

Citește mai multe știri despre finala Cupei:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.