Liga 1

Presiune pe Mulţescu

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mulţescu îşi joacă postul duminică, în duelul cu CFR Cluj. Rednic stă la pîndă

Meciul cu CFR Cluj poate fi decisiv pentru viitorul lui Gigi Mulţescu. În cazul unui eşec în faţa ardelenilor, oficialii din Ştefan cel Mare se pregătesc să-l readucă pe Mircea Rednic pe banca tehnică! Acţionarii au mai dialogat telefonic cu "Puriul", care a evitat să dea un răspuns clar concret deocamdată, întrucît susţine că mai are oferte şi din Occident, dar sînt încrezători că îl pot convinge să revină în alb şi roşu.

Turcu: "Nu m-aş opune"


Un impediment în calea întoarcerii lui Rednic îl reprezintă majoritatea jucătorilor, care se opun. Dar şefii îl doresc insistent şi au şi un atu de partea lor: suporterii, care şi-au exprimat simpatia pentru tehnicianul de 46 de ani pe site-ul dinamovisti.ro. "Dacă revine Mircea? Niciodată nu poţi spune niciodată. El a fost la noi, am ieşit campioni şi îi mulţumim pentru ce a făcut! Nu m-aş opune revenirii lui, dar, momentan, avem o bancă tehnică solidă", a spus Vasile Turcu emisiunea "Tribuna 0" la Europa FM.

Fostul jucător al lui Dinamo, Dănuţ Lupu, avertizează: "Rednic nu poate să ţină un vestiar. Cînd are rezultate, meritele sînt ale lui. Cînd pierde, fotbaliştii sînt de vină. Dacă revine, cred că jumătate dintre jucătorii lui Dinamo vor refuza să mai rămînă! Eu spun că, dacă va fi solicitat de cei de la Dinamo, Rednic ar veni şi pe jos".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.