Liga 1

Gabi Balint, poziție categorică după focarul de COVID-19 din Liga 1: „Principala vină e a lor!”

Cinci titluri de campion, trei Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei sunt trofeele pe care şi le-a trecut Balint în CV pentru Steaua, cea mai mare echipă din cariera sa de jucător

Articol de GSP.RO  —  joi, 23 iulie 2020

Fostul internațional Gabi Balint (57 de ani) consideră că principala vină pentru focarul de COVID-19 din Liga 1 o poartă conducătorii din fotbalul românesc.

„Prima vină e a conducătorilor, nu a jucătorilor. Trebuia să-i bage în cantonament, să facă niște controale mai dese, să-i facă pe jucători să înțeleagă că e foarte important să se protejeze cât mai mult", a declarat Balint, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Prezent în studio, Ilie Dumitrescu a avut o poziție diferită, considerând că lipsa de profesionalism a jucătorilor a condus la criza din acest moment: „În nicio țară nu s-a stat în cantonament, dar jucătorii noștri nu au dat dovadă de profesionalism”.

Răzvan Burleanu acuză cluburile: „Probabil nu s-a respectat protocolul medical”

Ne-am dorit de la bun început ca ambele competiții să poată fi finalizate. Mă refer la Cupă și Liga 1. Putem spune că Cupa României s-a încheiat cu bine, dar emoțiile mari le avem cu Liga 1. La Liga 2 avem 3 echipe care se află în cantonamente, astfel că riscurile sunt mult mai mici acolo. Greșeala care s-a făcut a fost acea presiune din partea cluburilor de a părăsi cantonamentele după cele 2 săptămâni (n.red. de izolare).

Cred că era inevitabil să nu avem jucători pozitivi, mai ales că probabil nu s-a respectat întru-totul protocolul medical. În general sunt optimist, dar trebuie să iei în calcul orice scenariu, mai ales că profesioniștii spun că ne putem aștepta la un al doilea val

- Răzvan Burleanu, președinte FRF

VIDEO Imagini de la decernarea Cupei României, câștigată de FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.