Campionate

Liverpool - Chelsea 5-3 // Frank Lampard: „Să nu fie prea aroganţi!”

+12 Foto
Liverpool - Chelsea 5-3 // Frank Lampard: „Să nu fie prea aroganţi!”

Articol de Daniel Scorpie  —  Thursday, 23 July 2020

Frank Lampard s-a înfuriat pentru modul în care cei de pe banca lui Liverpool au celebrat triumful, înainte să primească trofeul aşteptat de 30 de ani, şi s-a ciondănit cu Klopp pe margine.

Liverpool a făcut spectacol, la meciul în care a primit trofeul, aşteptat de 30 de ani pe Anfield Road. În teren, însă şi în tribună, unde rezervele "cormoranilor" nu au avut răbdare până la final şi l-au scos astfel din sărite pe managerul lui Chelsea. Frank Lampard nu s-a înfuriat neapărat pentru rezultat (3-5), ci din cauza modului în care s-au bucurat noii campioni ai Angliei la golul de 2-0 reuşit de Alexander-Arnold, dintr-o lovitură liberă obţinută de Sadio Mané şi contestată de oaspeţi: "Recunosc, cu fair-play, că sunt cei mai buni şi au câştigat pe merit titlul, dar să nu fie prea aroganţi! Unii de pe banca lor au exagerat şi s-au lăsat dominaţi de emoţii".

"Klopp este fantastic"

Camerele TV l-au surprins în câteva rânduri pe Lampard într-un dialog mai aprins cu omologul gazdelor şi a trebuit să intervină arbitrul de rezervă pentru a calma euforia provocatoare. "N-am nicio problemă cu Jürgen Klopp, şi-a condus echipa şi e fantastic!", explică antrenorul londonezilor. Care a fost îmbrăţişat, împăciuitor şi zâmbitor, după meci pe tunelul spre vestiare de Sadio Mané în timpul transmisiei live făcute pe Instagram.

Chelsea s-a apropiat numai la 3-4 (au marcat Giroud, Abraham şi Pulisici) şi a alunecat pe locul 4, Oxlade-Chamberlain închizând recitalul ofensiv la care au mai participat cu goluri Naby Keïta, Wijnaldum şi Firmino.

3sezoane consecutive fără eşec pe Anfield Road în Premier are Liverpool, egalând recordul lui Chelsea. N-a mai pierdut acasă de trei ani şi trei luni, de la 1-2 cu Crystal Palace. A legat 48 de succese şi 11 egaluri

31de victorii are echipa lui Jürgen Klopp în 37 de etape. Nou record în istoria de 128 de ani a "cormoranilor"

13assisturi a reuşit Alexander-Arnold în acest campionat la Liverpool, depăşind recordul unui fundaş într-un sezon de Premier, stabilit tot de el în 2018-2019. Are 35 în total pentru "cormorani" în 133 de meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.