Liga 1

VIDEO Ionuț Stroe, despre criza din Liga 1: „FRF și LPF să redreseze corabia! Nu moare nimeni două săptămâni în cantonament”

Ionuț Stroe își dorește ca Liga 1 să se încheie pe teren

Articol de Raed Krishan (foto)  —  joi, 23 iulie 2020

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a fost prezent astăzi la inaugurarea „Aleea Mâinile de Aur”, dedicată medaliaților olimpici din canotajul românesc.

În cadrul evenimentului, Stroe a vorbit și despre situația delicată din Liga 1 și a reiterat recomandarea cantonamentelor pentru echipe.

VIDEO Ionuț Stroe: „Nu moare nimeni două săptămâni în cantonament”

„Avem de-a face cu un fenomen. Cel mai important este să nu ne permitem niciun fel de relaxare. Nu cred că putem invoca accidente sau situații care țin de hazard când vorbim de 14-15 cazuri de COVID-19 la echipe. 

În schimb, putem vorbi de respectarea unor reguli care ar trebui să definească în primul rând activitatea unor sportivi profesioniști. Le-am solicitat celor de la FRF și LPF adoptarea unor măsuri care să verifice, să stabilească responsabilități, să sancționeze anumite comportamente și să redreseze corabia. Această competiție trebuie să se termine pe teren, până la urmă.

Fac și o comparație. Sportivii de aici (n.r. referire la delegația României de kaiac-canoe) stau în izolare de aproape 3 luni de zile și nu a fost nicio problemă. Mai sunt două săptămâni. Nu cred că e o problemă pentru cei din fotbal să stea în cantonament în această perioadă. Nu moare nimeni 2 săptămâni în cantonament!”, a declarat Stroe.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.