Stranieri

Mircea Lucescu își începe mandatul la Dinamo Kiev sub o presiune uriașă » Amenințarea brutală a ultrașilor: „Capul sus, Mister!”

+18 Foto
Mircea Lucescu, amenințat de fanii lui Dinamo Kiev

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 23 July 2020

Mircea Lucescu (74 de ani) a semnat cu Dinamo Kiev. Ultrașii celei mai titrate echipe din Ucraina i-au transmis mesaje amenințătoare lui „Il Luce”.

Mircea Lucescu a fost inamicul numărul 1 al fanilor lui Dinamo Kiev. Cât timp a stat pe banca rivalei Șahtior, antrenorul român a cucerit 22 de trofee, dominând total competiția internă. De-a lungul anilor, „Il Luce” a avut mai multe momente tensionate cu formația din Capitală, iar ultrașii nu au uitat. 

Mircea Lucescu, amenințat de fani

Mircea Lucescu își începe mandatul sub o presiune imensă. Pe una dintre cele mai populare pagini de suporteri ai lui Dinamo Kiev au apărut două mesaje amenințătoare, reprobabile. În prima postare, antrenorul român apare în fața eșadofului, cu mesajul „Capus sus, Mister!”.

A doua postare, însoțiță de o fotografie dezgustătoare, cu un cap de cal tăiat, conține mesajul: „Numirea lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev este pierderea ultimelor firimituri de respect de sine și demnitate. Când se întâmplă astfel de lucruri la club nu poți sta deoparte! Vom rezista!”.

573de meciuri are antrenorul român la Şahtior, înregistrând 395 de victorii, 90 de remize şi 88 de eşecuri, golaveraj 1.220-452

VIDEO Lucescu: "Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.