Liga 1

FCSB. EXCLUSIV Coronavirus la FCSB? Gigi Becali, reacție șocantă: „Am luat Cupa, să facă și ei! Nu mă mai interesează”

+23 Foto
Gigi Becali nu e speriat de cazul de COVID de la echipa sa

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 23 iulie 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat informația lansată de DigiSport despre un posibil caz de coronavirus apărut la echipa de juniori a clubului său.

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că nu știe despre existența unui test pozitiv la unul dintre juniorii FCSB-ului și că nu se teme dacă fotbaliștii de la prima echipă se vor infecta. Clubul a anunțat prin intermediul unui comunicat că în acest moment nu există cazuri de Covid-19 la FCSB.

„Nu știu nimic despre asta! Dacă nu știu eu înseamnă că nu există! Noi nu facem teste la juniori, doar la echipa mare. Poate s-a testat cineva, dar nu a venit la echipă. O fi ceva, o poveste. Nu mă tem că a intrat în contact cu seniorii! Nu mă interesează de coronavirus! Noi am luat Cupa și jucăm în cupele europene. Acum pot să facă și cei de la echipa mare coronavirus, pierdem toate meciurile cu 3-0 și aia e. 

Jucătorii au făcut azi alte teste pentru că așa e protocolul. Cred că diseară vor veni rezultatele. M-aș bucura să nu fie niciun rezultat pozitiv pentru ca să arătăm că am respectat ce trebuia respectat. Oricum, coronavirusul nu e așa de speriat cum zice lumea... Uite, la Dinamo au toți jucătorii. Dar într-o săptămână o să fie bine și o să joace din nou fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României

VIDEO  Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.