Campionate

Furios

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Donadoni i-a atacat pe cei care îi pun la îndoială implicarea la "naţională" deoarece nu şi-a prelungit contractul

Atmosferă încinsă la reunirea lotului Italiei pentru amicalul de diseară cu Spania. Selecţionerul Roberto Donandoni a venit la discuţia cu jurnaliştii decis să-i pună la punct pe aceia care au îndrăznit să spună că, refuzînd să-şi prelungească acum contractul cu federaţia, va privi mai relaxat pregătirile pentru Euro 2008 şi turneul final în sine. Că nu se va mai implica la fel de mult.
"De ce n-am semnat? Eram condiţionat de prezenţa în semifinale şi nu mi-a convenit. Dar asta nu înseamnă că de acum încolo voi fi mai puţin profesionist. Şi nu exclude nici posibilitatea de a rămîne la şi după Euro", s-a înfierbîntat selecţionerul adversarei "tricolorilor" la turneul final din iunie.

În apărarea sa, Donandoni a adus în discuţie inclusiv situaţia lui Van Basten în Olanda: "El a încheiat deja un acord cu Ajax şi nimeni nu i-a reproşat ceva. Ce-aţi fi scris dacă eu semnam acum cu Cisanese, echipa din orăşelul meu natal, pe 4 ani? Probabil m-aţi fi pus la zid".


Del Piero: "Nu-l slăbesc"
Lăsat din nou acasă de selecţioner, ca şi Cassano, Del Piero a făcut haz de necaz: "Acum, Donadoni nici măcar nu m-a sunat. Dar nu trebuie să mai dovedesc eu ceva într-un amical. Oricum, nu-l slăbesc deloc. Dacă nu mă ia acum, o să încerc din nou în 2012". Confruntat cu declaraţiile torinezului, tehnicianul italian a punctat: "Care a rămas acum pe afară poate fi în lot data viitoare. Le-am spus tuturor că nimeni n-are locul asigurat".

SPANIA - ITALIA
Ora: 23:00; Stadion: Martinez Valero (Elche); Transmisie TV: sport.ro (în direct)
SPANIA: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Xavi, Cesc Fabregas, D. Silva - F. Torres, Villa. Antr. L. Aragones
ITALIA: Buffon - Panucci, Cannavaro, Materazzi, Zambrotta - De Rossi - Gattuso, Ambrosini - Pirlo - Toni, Di Natale. Antr. R. Donadoni
Arbitru: Fritz Stuchlick (Austria)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.