Stranieri

Mircea Lucescu, discuții de 3 ani cu Dinamo Kiev: „Eu știam de aceste negocieri! Am crezut că vine atunci”

+18 Foto
Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev

Articol de GSP.RO  —  joi, 23 iulie 2020

Florin Cernat (40 de ani), fost mijlocaș la Dinamo Kiev, a comentat decizia lui Mircea Lucescu (74 de ani) de a semna cu echipa din Ucraina, după ce în trecut a stat 12 ani la rivala Șahtior Donețk.

Fostul internațional a comentat reacțiile dure ale fanilor lui Dinamo Kiev după numirea lui Mircea Lucescu și a spus că aceștia se vor calma după ce antrenorul român va obține primele rezultate bune.

„Mă surprinde că abia acum a fost numit. Eu știu că au fost discuții mai vechi, de când a plecat Rebrov de la echipă. Am crezut că vine atunci, acum vreo doi ani (n.r. în 2017). Știam de discuții pentru că am păstrat legătura cu cei de la Kiev.

Sunt optimist pentru că îl știu pe nea Mircea și știu ce poate ca antrenor. Sunt sigur că va avea rezultate pentru că a demonstrat că poate. Am văzut reacțiile fanilor, dar, după primele rezultate pozitive, rivalitatea se va uita. Da, au fost mereu discuții când el era la Șahtior. Spunea mereu că Dinamo e ajutată de arbitri. Dar astea sunt domeniul trecutului”, a declarat Florin Cernat la „Digi Sport Special”.

Cernat a jucat la Dinamo Kiev între 2001 și 2007, cucerind cinci trofee interne.

FOTO. Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev

VIDEO Mircea Lucescu, dezvăluiri dintr-o carieră colosală: "Jucătorii m-au făcut dictator!"

Citește mai multe știri despre numirea lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.