Cupa Romaniei

EXCLUSIV Sepsi atacă după scandările xenofobe de la FCSB: „Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și face astfel de lucruri?”

+24 Foto
Jucătorii de la FCSB au avut scandări xenofobe

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 23 iulie 2020

 Attila Hadnagy (39 de ani), director general la Sepsi, a reacționat dur la adresa jucătorilor de la FCSB după gesturile făcute de aceștia.

După ce au învins-o pe Sepsi, 1-0 în finala Cupei, jucătorii și fanii de la FCSB s-au întâlnit la Berceni și au sărbătorit victoria. La un moment dat, aceștia au avut scandări xenofobe la adresa ungurilor, spre dezamăgirea adversarilor.

 -Te salut, Attila! Supărat după finală?
- Salut! Nu știu dacă e tristețea așa mare. Sincer, mai rău îmi pare de felul în care am pierdut, cu acel gol haotic. Dacă ne dădeau gol la una din celelalte faze nu aveam nimic împotrivă. Asta este acum, ce să facem? FCSB a meritat! Jucătorii de la FCSB au fost mai proaspeți și s-a văzut asta. Nu-i vom mai prinde niciodată așa modești ca ieri. Din păcate, Cupa asta e pusă în umbră de evenimentele de după meci. 

- Te referi la ce s-a întâmplat la Berceni? 
- Da. E dureros să vezi asta. Noi am respectat mereu FCSB. E o echipă de tradiție. Însă cum ne vom uita de acum la ei după acele scene? Și, din păcate, lipsa de reacție a oficialilor doare și mai tare.

- Așteptați scuze?
- N-am nimic cu suporterii. Sunt pătimași, au greșit, dar să-i vad pe Tănase, Moruțan și altii cântând alături de ei e prea mult. Nu l-am văzut pe MM Stoica să vină să-i oprească. Păi Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și acum vine să apară în astfel de lucruri? De asta nu vor ajunge nicăieri jucători ca el. E lipsă de educație! N-au cei 7 ani de acasă. Ca să nu mai zic că el e crescut de domnul Sfaițer. Știe că acum e aici, măcar din respect față de el ar fi trebuit să se abțină. 

- Poate și euforia, poate și vârsta...
- Așa e. Au anumite circumstanțe. Dar sincer nu mi se par de iertat. Păi în Covasna și Harghita sunt oameni care în cupele europene țin cu ei. Și poate nu doar atunci. Păi ce respect să mai aibă acum dacă ei jignesc? Așteptam azi un telefon de la MM sau domnul Argăseală. Să ne spună că regretă cele întâmplate. Nimic!

- Ați cerut deja să fie sancționați!
- Nu mai putem accepta asta. Ne-am saturat. Vino la Sfântu Gheorghe și o să vezi că această ură nu există. Acești jucători mai bine și-ar da seama că au învins Sepsi într-o finală. O echipă mică, din play-out, obosită. N-au câștigat Champions League. Asta este. Poate cândva vom învăța să ne oprim cu aceste prostii.

VIDEO Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

FOTO. Imagini spectaculoase de la Sepsi – FCSB

Citește mai multe știri despre Sepsi – FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.