Liga 1

Gică Hagi era să își piardă hotelul pentru Viitorul! Detalii incredibile despre investițiile „Regelui”

+18 Foto
Gică Hagi a făcut-o campioană pe Viitorul

Articol de GSP.RO  —  vineri, 24 iulie 2020

Ioan Becali a vorbit despre proiectul lui Gică Hagi de la Academia Hagi și a dezvăluit ce sacrificiu era dispus să facă. 

Potrivit impresarului care în trecut a colaborat cu Hagi, „Regele” era gata să vândă Hotelul Iaki din Mamaia pentru a investi în Academia Hagi, înființată în 2009.

Giovanni Becali: „Hagi a avut un curaj cutremurător”

 „Hagi a jucat și s-a antrenat ca niciodată între 30 și 36 de ani. A văzut că asta e meseria care îi poate aduce banii ca să facă ce visa, adică un club de fotbal. Până la 30 de ani nu avea banii pentru a face un club de fotbal. A riscat foarte mult și a avut o teamă! 

Hagi era decis și a fost aproape să vândă hotelul pe 12-15 milioane de euro ca să bage banii în infrastructură, în această aventură! Și avea doi copii, soție, avea o responsabilitate pentru familie. A avut un curaj cutremurător. Nu am crezut niciodată... 

Îi ziceam că are stadionul Farul, dar a vrut stadionul lui, parcela lui. Și s-a dus la Ovidiu. Hagi, când era la Brescia și câștiga 1 milion de dolari, zicea «Să iau Farul, să fac...». Avea de gând să facă asta, dar Farul i-a întors spatele. El a luat taurul de coarne și a făcut ce a făcut azi”, a declarat Ioan Becali la Prosport Live.

70,000 m2este suprafața complexului de la Ovidiu construit de Hagi

VIDEO Gică Popescu: „În 6 luni m-am certat cu Hagi mai mult decât în 30 de ani! Dacă nu se ocupa de Viitorul era în faliment!"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.