Liga 1

FCSB - CFR // Vedetele revin cu CFR! Ce jucători vor intra de luni în programul echipei

Florinel Coman e al doilea cel mai folosit jucător al FCSB-ului în acest sezon, a bifat 40 de meciuri, primul e Tănase (43), iar podiumul e completat de Ovidiu Popescu (39)

Articol de Liviu Manolache  —  vineri, 24 iulie 2020

Crețu, Ovidiu Popescu, Man, Tănase și Coman au primit liber doar pentru meciul cu Gaz Metan, însă vor reveni sub comanda lui Petrea pentru derby-ul cu campioana, care s-ar putea juca joi, pe 30 iulie.

CFR s-a bucurat degeaba că va avea parte de o deplasare ușoară pentru restanța cu FCSB, amânată de sâmbăta trecută din cauza faptului că Păun a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Satisfacția clujenilor era produsă de faptul că în spațiul public a apărut informația că FCSB le-a permis celor mai importanți jucători să plece în vacanță. E vorba despre Crețu, Ovidiu Popescu, Man, Tănase și Coman.

Cei 5 nu vor evolua împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, însă nu au primit vacanță până la finalul actualului sezon. Ei vor reveni, de luni, în programul echipei și vor fi luați în calcul de Toni Petrea pentru ultimele două etape, deci inclusiv pentru confruntarea cu CFR, care va fi programată joi, pe 30 iulie, de la 21:00.

Decizia conducerii clubului roș-albastru de a nu renunța la toți jucătorii importanți, pentru toate cele 3 meciuri rămase de jucat, are la bază două argumente.

Primul: FCSB are ca obiectiv ocuparea locului 3 la finalul sezonului. În prezent, e pe 5, dar are un meci mai puțin disputat față de Astra, ce ocupă ultima treaptă a podiumului. Diferența dintre cele două e de 5 puncte, însă în ultima etapă se joacă meciul direct, pe Arena Națională. Pentru locul 3, în comparație cu locul 5, o echipă va lua în plus peste 400.000 de euro din drepturile TV.

Al doilea argument: între cei 5 lăsați 4 zile în vacanță se află și Man, și Coman, doi dintre cei pe care Mutu i-a selecționat pentru ministagiul naționalei de tineret, care va avea loc între 3 și 5 august la Mogoșoaia. Dacă FCSB i-ar fi lăsat de tot în vacanță, practic aceștia s-ar fi prezentat sub comanda lui Mutu după 12 zile în care nu aveau niciun antrenament!

VIDEO Edi Iordănescu a vorbit despre potențialul echipei: „FCSB nu are voie să nu fie angrenată în lupta pentru titlu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.