Liga 1

EXCLUSIV Duckadam, detalii neștiute până acum: „Dinamo ne-a confiscat tot! Am venit cu mâinile în buzunar! Ne-au luat tot, tot, tot”

Articol de GSP.RO  —  vineri, 24 iulie 2020

Helmut Duckadam, 61 de ani, „Eroul de la Sevilla”, portarul român care a intrat în Cartea Recordurilor cu 4 penalty-uri apărate la Sevilla '86, a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Acesta a discutat pe marginea influențelor celor de la Steaua și Dinamo din anii '80, dezvăluind un episod neștiut până acum.

„Nu se poate compara Dinamo cu Steaua la influență. Niciodată! Dinamo era cea mai tare! Steaua n-avea cum să fie mai puternică ca Dinamo. Oricum, jucătorii altor echipe ar trebuie să spună cine erau mai influenți în perioada aia. Când veneau din cantonamente autocarul lui Dinamo intra direct pe pista aeroportului și de acolo le luau bagajele. Noi când am venit odată din Olanda ne-au luat tot! Am venit cu mâinile în buzunar! Ne-au luat tot, tot, tot. S-au răzbunat probabil...”, a declarat Duckadam.

Acesta a continuat: „A doua zi ne-am dus la antrenament și eram îmbrăcați toți în civil. A venit nea Imi, «Hai, băieți, dezbrăcarea și la antrenament». Boloni și cu ăștia care erau mai în vârstă i-au zis: «Nu intrăm la niciun antrenament până nu ne vin bagajele de la aeroport». Și-atunci s-a supărat Valentin rău de tot, după ce a fost sunat de nea Imi. A trimis autocarul la aeroport și ne-au adus toate bagajele. Ei le confiscaseră, absolut tot! Ce-avem și noi cumpărat din Olanda, un video sau o pereche de blugi.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.